Normacom +

Tečaji

Normacom PLUS je vodilni ponudnik tečajev ITIL-a in HDI v centralni in vzhodni Evropi. Naše tečaje krasi kombinacija praktičnih iz teoretičnih znanj ter izkušenj, s čimer dosegamo visoko stopnjo zadovoljstva pri naših slušateljih. Na ta način le-ti hitreje dosežejo potrebno stopnjo razumevanja principov izvajanja dobrih praks in svoje izkušnje lažje uveljavljajo v svojih delovnih okoljih.

Edini v regiji vam ponujamo nadgradnjo okvira ITIL dobrih praks s t.i. mehkimi znanji principala HDI, pri čemer se še posebej osredotočamo na posamezne vloge IT organizacije. Z udeležbo na tečajih HDI boste tako znatno povečali učinkovitost osebja in njihovo razumevanje vloge v kontekstu vašega poslovanja.

Naši strokovnjaki so med prvimi v Sloveniji osvojili vse potrebne certifikate na področju ITIL-a in HDI. S pomočjo visoko usposobljenih in izkušenih inštruktorjev in svetovalcev dosegamo pri naših strankah visoko stopnjo zadovoljstva. Naši tečaji so redno ocenjeni precej nad oceno 9, pohvalimo pa se lahko tudi z odličnimi rezultati izdelanih izpitov in prejetih certifikatov. Kar 95% naših slušateljev že v prvem poskusu osvoji osnovni certifikat na področju ITIL-a.

pink elephantHdiPrince2