Normacom +

O podjetju

slika

Normacom Plus d.o.o. je računalniško podjetje v zasebni lasti, ki ima sedež v Ljubljani. Nenehna dinamika ter hiter razvoj informacijskih tehnologij nam prinaša neverjetne izzive zapletenih računalniških okolij, katerih učinkovita uporaba je ena od najpomembnejših primerjalnih prednosti v trdem boju za poslovni uspeh na trgu. Normacom Plus d.o.o. zagotavlja s stalnim in hitrim dostopom do informacij in programov svojim naročnikom visoko raven učinkovitosti in produktivnosti in jim s tem omogoča, da se uvrščajo med tržne zmagovalce.

Temeljna dejavnost podjetja je svetovanje, projektiranje in uvajanje informacijskih rešitev, izobraževanje ter trženje programske in strojne opreme priznanih principalov ter izdelava poslovnih aplikacij na ključ.

Podjetje Normacom Plus d.o.o. je pridobilo certifikat kakovosti ISO 9001:2000 s področja izdelave, uvajanja in vzdrževanja programske opreme ter HDI in ITIL svetovanja in usposabljanja na področju upravljanja z informacijskimi tehnologijami ter prodaje in servisiranja računalniške opreme. 

V smislu omogočanja celovitih storitev za naše naročnike delujemo na področju projektiranja svetovanja, implementacije ITIL-a in IT Service Management-a ter uvajanja ISO 20.000 standarda v poslovno okolje naročnika. Z uporabo Help Desk Institute najboljših praks v poslovna okolja vpeljujemo najboljše prakse za izvajanje posameznih vlog , vodenje posameznih organizacijskih enot, merjenje in primerjanje vašega podpornega centra po svetovno priznanih standardih ter certificiranj le teh.